Met support op afstand kunnen wij direct op uw scherm meekijken

Voor technische vragen of ondersteuning kunnen we ook direct op uw scherm met u meekijken. Met behulp van support op afstand kunnen wij eenvoudig uw beeldscherm overnemen en zo direct zien wat het probleem is en het direct op afstand voor u oplossen.

Wilt u gebruikmaken van support op afstand?
Neem dan contact op met één van onze supportmedewerkers. U kunt bellen naar: 0499 – 74 40 16 of mailen naar support@benkgroep.nl.

Het programma dat u nodig heeft om van support op afstand gebruik te maken, kunt u hier downloaden. Geef, nadat u het programma heeft gedownload en geïnstalleerd, het ID en wachtwoord aan ons door, waarna wij uw beeldscherm kunnen overnemen.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Wilt u gebruikmaken van support op afstand?

Naar boven