Skip to main content

Jaarlijks steunt Benk Groep een maatschappelijk doel. Voor dit jaar is er gekozen de opbrengt van de Benk Open alsmede ons recycle programma te doneren aan Matchis. Stichting Matchis zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen, die een stamceltransplantatie moeten ondergaan, zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. Voor ons recycle programma werken wij intensief samen SIMS recycling solutions uit Eindhoven. Zij recyclen alle oude hardware die wij via onze relaties ontvangen, volledig gecertificeerd.

Heeft u ook oude hardware, laat het ons weten en wij halen de artikelen op, brengen het naar SIMS waarna de zaken gerecycled worden en wij u deelgenoot maken van de opbrengst! Aanmelden kan via uw accountmanager of telefonisch via 040-3036000. Uw bijdrage is meer dan welkom.