Skip to main content

Vanaf gisteren zijn er in de Google Play Store en Apple App Store updates beschikbaar voor de volgende apps:

– Hipper+

– KPN MijnGesprek

– Telfort Belassistent

Deze updates zijn noodzakelijk voor het functioneren van de apps en dienen vóór dinsdag 3 maart 2020 geïnstalleerd te worden. Na deze datum is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de niet-geüpdatete apps.

Mogelijk zijn de updates nog niet zichtbaar in de Store. Dat is te verhelpen door de Store te verversen. Op Android kan dit door een keer op de app te klikken, terug te gaan en dan nogmaals op de app te klikken. Op iOS is dit mogelijk door op Account te klikken (profielfoto rechtsboven) en dan naar beneden te swipen.

Lukt het niet om de update te installeren, of heb je vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met ons via 040 303 6000 of mail naar support@benkgroep.nl