Skip to main content

Wij hebben wat te vieren.. Benk Groep bestaat 10 jaar!

Tien jaar geleden zijn Mels van Bilderbeek en Sander Koppers het avontuur gestart onder de naam Benk Telecom Solutions. De focus lag op zakelijke telefonie, maar al snel kwamen ze erachter dat ze klanten een totaalpakket willen aanbieden. De zakelijke telefonie-tak werd uitgebreid met IT-diensten en zo ontstond Benk Groep. De specialist op het gebied van Zakelijke Telefonie én IT.

De dienstuitbereiding betekende echter wel dat er veel technische kennis in huis gehaald moest worden. En daar was Kevin van Doorn, de specialist op het gebied van IT! Met de vele technische kennis en enorme drive om Benk Groep tot een groot succes te maken ging hij van start.

Al snel heeft dit driemanschap Benk Groep tot een hoger plan getild. Benk Groep legt de lat graag hoog! Het succes zorgde ervoor dat Benk Groep wel wat versterking kon gebruiken. Bram Bos voegde zich toe aan het driemanschap en zo ontstond er een directie van vier man.

De afgelopen jaren zijn voorbij gevlogen. We zijn enorm gegroeid, verhuisd naar een eigen pand en hebben veel nieuwe klanten en collega’s mogen verwelkomen.

We willen ons team bedanken voor hun inzet van de afgelopen jaren. Zonder hen is er geen Benk Groep. En natuurlijk willen we onze trouwe klanten bedanken voor het vertrouwen in Benk Groep en hopen u de komende jaren nog van dienst te kunnen zijn.