Skip to main content

In de huidige lockdown is thuis werken het nieuwe normaal, maar straks gaan we weer (deels) naar kantoor. Het zal dan niet bijzonder zijn als een deel van het team thuis zit te werken en een deel op kantoor aanwezig is. Daarom is het nu verstandig om uw vergaderruimtes aan te passen naar het nieuwe werken, zo gaat u voorbereid 2021 in en bent u klaar wanneer de intelligente lockdown wat meer ruimte bied.

U verzorgt de ruimtes met een professionele camera, microfoon(s) en een bedieningspaneel om snel, efficiënt een Teams, Zoom of andere meeting te starten. Zonder gedoe en zonder al teveel kabels aan te sluiten. Zo kunnen de medewerkers op kantoor in team verband met medewerkers thuis efficiënt en snel communiceren en een scherm delen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw vergaderruimte klaar te maken voor het nieuwe werken, neem dan contact op en wij bespreken de mogelijkheden graag met u door. Bel: 040 – 303600 of mail naar sales@benkgroep.nl.