Skip to main content

Bijna dagelijks worden nieuwe maatregelen aangekondigd tegen verdere verspreiding van het Coronavirus. De regering roept ons op zoveel mogelijk thuis te werken of werktijden te spreiden. Maar hoe blijft u met uw klanten en collega’s in contact?

Vergaderen via gratis Mijn Vergadernummer!
Vanaf woensdag 18 maart kunt u gratis vergaderen via het KPN vergaderplatform. Het aanmaken van en het gebruikmaken van een ‘Mijn Vergadernummer’ is voor iedereen met een mobiel telefoonnummer toegankelijk, ook als u geen KPN klant bent!

Ga hier naar de link van het platform. Het gratis vergadernummer geldt tot 15 april en wordt dan automatisch gestopt. Er wordt een melding van beƫindiging per sms verstuurd. Wilt u deze dienst ook na deze gratis periode behouden, dan kan de dienst tegen betaling worden voortgezet.

Bereikbaar via mobiel
En er is nog meer goed nieuws! Mobiel bellen naar Nederlandse nummers buiten de bundel worden niet in rekening gebracht (met uitzondering van 0800- en 0900-telefoonnummers). Bellen naar het vergadernummer is ook gratis. Dat geldt voor alle KPN mobiel abonnementen (zowel KPN EEN als KPN mobiel abonnementen die via IRMA zijn besteld). Bovendien geldt dit voor alle partners van KPN Partner Network.