Skip to main content

Swan Products is opgericht in 1969 door Ruud de Jong. Als succesvol importeur van tekentafels, schildersezels en aanverwante producten, groeide het bedrijf al snel uit tot een distributeur van kantoor- en projectmeubilair. Sinds 2006 zijn Robert en Ramon de Jong in de voetsporen getreden van senior en is Swan Products uitgegroeid tot een totaal leverancier met dealers in Nederland en België.

“We werken veel projectmatig, we nemen klanten mee aan de hand en duiken er samen in zodat we het gewenste maatwerk kunnen leveren. Aan de ene kant zijn we importeur/distribiteur met een heel groot magazijn, anderzijds ontzorgen wij klanten van een kleine werkplek tot grote projecten; de uitdaging en toch wel het leukste!’”

“Alles onder één dak en dat is fijn!”

Benk Groep heeft Swan ontzorgt op het gebied van Zakelijke Telefonie, zowel vast als mobiel, internet, ICT, computernetwerken en hardware.

De samenwerking is tot stand gekomen doordat Benk Groep werd aanbevolen door een klant van Ramon. Het eerste contact was direct goed. Ik had meteen een goede klik met Sander, zijn vervolgens om tafel gaan zitten en zo is het eerste contact gelegd, aldus Ramon. Benk Groep heeft eerst de Zakelijke Telefonie geleverd en dat beviel goed dat we besloten dat alles wat we niet zelf kunnen leveren binnen ons kantoor, laten leveren door Benk Groep.

We hebben een partner die het hele verhaaltje meepakt en meedenkt. We geven één keer goed geld uit, maar dan is het wel mooi en staat het er. En een groot voordeel, we hebben alles onder één dak. Als er iets is.. we hebben één aanspreekpunt voor alles. Dat is heerlijk!

Ramon de Jong over onze dienstverlening

“Ik vond het meer dan prettig om met Benk Groep samen te werken. De ervaring met Benk Groep is heel persoonlijk. Ze benaderen het met het samenwerken-gevoel zoals wij er ook instaan naar onze klanten toe. Ze zeggen ook wat je allemaal nodig hebt, daar hebben wij verstand van.. en wij gaan jou daarin ontzorgen. Je wordt als klant door Benk Groep aan de hand meegenomen. In Jip en Janneke taal wordt alles netjes uitgelegd, voorgeschoteld en perfect geoffreerd. No-nonsense, maar een super professionele benadering, waardoor het heel persoonlijk en eigen voelt. Je voelt je snel thuis bij elkaar en dat is goed!

Kortom, een goede samenwerking en het gehele project is harstikke goed verlopen. Het persoonlijke vind ik juist heel leuk en herkenbaar. Zoals wij zelf onze klanten willen helpen, zo worden wij ook door Benk Groep geholpen!