Menno Eijck, General Manager Benelux, is verantwoordelijk binnen de Benelux. Tevens vertegenwoordigt Menno Eijck Bethesda, onder de titel Territory Manager Emerging Markets, in onder andere Zuid-Afrika, India, Griekenland, Portugal, Turkije en het Midden-Oosten. Skip to main content

Menno Eijck, General Manager Benelux, is verantwoordelijk binnen de Benelux. Tevens vertegenwoordigt Menno Eijck Bethesda, onder de titel Territory Manager Emerging Markets, in onder andere Zuid-Afrika, India, Griekenland, Portugal, Turkije en het Midden-Oosten.

Bethesda ervaart de kracht van Glasvezel.. Supersnel en stabiel internet!

Benk Groep heeft Bethesda voorzien van een Enterprise glasvezel lijn met een failover back-up ADSL-verbinding, waardoor zij zijn voorzien van supersnel, veilig en stabiel internet. Glasvezel is met name geschikt voor internettoepassingen die om een hoge bandbreedte vragen. Over de glasvezelverbinding leveren wij drie verschillende diensten: Hosted IP, Videoconferencing en een beveiligde internetverbinding.

Met behulp van een wifi site survey hebben wij het huidige wifi-netwerk gecontroleerd en gekeken naar wat er nodig was om de signaalsterkte van het wifi-netwerk te verbeteren en te optimaliseren. Het Bethesda-kantoor is daardoor altijd voorzien van een uitstekende wifiverbinding!

Menno Eijck over onze dienstverlening

“Het project is vlekkeloos verlopen vanaf de start bij het aanvragen van de vergunningen voor onder andere glasvezel tot en met de installatie. Totaal geen kopzorgen aan gehad. Daarnaast was de prijs en de snelheid waarop het geleverd kon worden zeer aantrekkelijk ten opzichte van concurrerende offertes.”

Benieuwd wat Benk Groep voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op voor een advies op maat of vraag vrijblijvend een offerte aan.