Skip to main content

Sommige mensen zijn nou eenmaal onmisbaar (of denken dat te zijn), daarom willen we altijd bereikbaar zijn, zelfs op vakantie en op het strand. Het klinkt natuurlijk fantastisch, werken vanaf het strand. Maar waar moeten we op letten en wat hebben we allemaal nodig om goed en veilig overal te kunnen werken?

Bellen vanaf een remote werkplek

Een vast telefoonnummer straalt professionaliteit uit. Bel je vanaf het strand, maar wil je toch professioneel over komen, bel dan uit met een vast nummer.

“zorg er wel voor dat er niet teveel achtergrond geluid is, zoals het geluid van de golven, vogels, spelende kinderen en de ijscoman…….”

Met VAMO (Vast Mobiel integratie) kan dit eenvoudig geregeld worden.
Ook kan privé en zakelijk gescheiden worden, en dat is wel zo makkelijk als je even later weer lekker van je welverdiende vakantie wilt genieten. Het vaste nummer wordt dan doorgeschakeld naar de receptie of een collega en mobiel blijft gewoon (privé) bereikbaar.

Videobellen vanaf een remote werkplek

Teams van Microsoft 365 is heel handig en vanaf iedere locatie veilig te gebruiken. Zit je in een groeps-chat en wordt er gevraagd om onmiddellijk over te schakelen van groeps-chat naar Teams-meeting (videobellen), dan kan dit met één klik op een knop. Teams van 2 of van 10.000 personen kunnen op één plek samenkomen, vanaf elke locatie.

 “zorg er wel voor dat je tijdens een Teams-meeting” op het strand de achtergrond blurt, anders krijg je jaloerse collega’s”

Hoe regelen we online veiligheid buiten het kantoor?

Virus, Malware, Phising, Ransomware en nog veel meer soorten “cybercrime”, daar wil je zakelijk en privé natuurlijk niets mee te maken hebben.

Microsoft 365 is ontworpen om je te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en hoogwaardige beveiliging

Download ons e-book

Natuurlijk zijn er meer aandachtspunten.