Cases

Benk Groep heeft ruime ervaring met internet-, telecom-, ICT- en cloudoplossingen, beveiliging, support en track-and-trace voor de zakelijke markt. We helpen organisaties bij het overstappen naar een andere internetprovider, we zorgen dat medewerkers vanuit huis kunnen werken, we nemen het netwerkbeheer uit handen en we bieden cloudoplossingen op maat. Maar we doen nog veel meer. Wilt u meer weten of heeft u een vraag over een specifieke case? Neem dan contact met ons op.

Benk Groep ontzorgt Swan Products volledig op het gebied van Zakelijke Telefonie en ICT

59529961_2237800562970013_1439216585674850304_o

Swan Products is opgericht in 1969 door Ruud de Jong. Als succesvol importeur van tekentafels, schildersezels en aanverwante producten, groeide het bedrijf al snel uit tot een distributeur van kantoor- en projectmeubilair. Sinds 2006 zijn Robert en Ramon de Jong in de voetsporen getreden van senior en is Swan Products uitgegroeid tot een totaal leverancier met dealers in Nederland en België.

Bekijk case

Benk Groep voorziet Bethesda Benelux BV van Glasvezel en Hosted IP omgeving

Bethesda 1

Bethesda Benelux BV is een Marketing Sales organisatie voor games op de PS4, Xbox One en PC. Zij brengen hun eigen games uit van studio’s die zij wereldwijd hebben aangekocht. Bethesda brengt games uit zoals Skyrim, Doom, Fallout, Dishonored en Wolfenstein.

Bekijk case
Naar boven