Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven? Of bent u benieuwd waar wij ons op dit moment mee bezighouden? Bekijk dan regelmatig onze website voor het laatste nieuws of meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

10e Golftoernooi van de Vrienden van de Stamceldonorbank

Afgelopen woensdag was het 10e Golftoernooi van de Vrienden van de Stamceldonorbank.

Benk Groep B.V. was hier wederom aanwezig om het goede doel te steunen.

  […]

Lees meer

Office 365 of Microsoft 365?

Momenteel is er in onze ICT-branche veel te doen om de Microsoft 365 diensten. Het aanbieden van deze diensten is veelal gedreven doordat de ondersteuning van Windows 7 stopt op 14 januari 2020. Eindgebruikers wensen functionaliteiten te behouden alsmede de flexibiliteit daar modules aan toe te voegen dan wel weg te laten.

 

De diensten van Microsoft zijn door de vraag vanuit de markt t […]

Lees meer

MATCHIS, ONS GOEDE DOEL VOOR 2019

 

Jaarlijks steunt Benk Groep een maatschappelijk doel. Voor dit jaar is er gekozen de opbrengt van de Benk Open alsmede ons recycle programma te doneren aan Matchis. Stichting Matchis zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen, d […]

Lees meer

NSA waarschuwt om BlueKeep-patch toe te passen


De NSA waarschuwt systeembeheerders hun netwerken te updaten zodat zij beschermd blijven tegen potentiële wormaanvallen. De veiligheidsdienst doelt daarbij op BlueKeep, een rdp-lek waarvoor inmiddels een patch beschikbaar is.

De waarschuwing van de NSA gaat specifiek over CVE-2019-0708, ee […]

Lees meer

Veiligheidsissues door beëindigen support op Windows Server 2008 en Exchange 2010

Enige tijd geleden is kenbaar gemaakt dat Microsoft vanaf 14 januari 2020 stopt met het verlenen van support op meerdere applicaties zoals:

 

  • Windows Server 2008
  • Windows Server 2008(R2)
  • Exchange 2010

 

[…]

Lees meer

Recylen van elektronisch afval voor bedrijven

recyclen elektronisch afval

Vergroot uw duurzaamheid met recyclen van elektronisch afval! Met de explosie van de informatietechnologie gebruiken bedrijven een veelvoud van elektronische apparaten om bedrijfsprocessen te stroomlijnen […]

Lees meer
Naar boven