Supportteam

Sander Koppers

Mag ik mezelf even voorstellen?

Sander Koppers is mijn naam, woonachtig in het mooie Vlijmen, samen met mijn vrouw en twee kinderen.

Samen met Mels van Bilderbeek ben ik zeven jaar geleden begonnen met het oprichten van Benk Groep. Het is mooi om te zien hoe ons bedrijf groeit en er een mooie toekomst voor onze organisatie is. Dat wordt allemaal mogelijk gemaakt door onze trouwe klanten en een top team bij Benk Groep!

Wij willen onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van mobiele telefonie, Hosted IP, ICT, en verwante diensten. Wij stellen onze klanten altijd de vraag: ”bent u klaar voor morgen?”. Als u over die vraag twijfelt, neem contact met ons op en wij maken een gratis scan van uw organisatie!

Naast mijn sales-werkzaamheden, hou ik me ook bezig met het aansturen van het personeel, het opzetten van interne projecten en nieuwe ontwikkelingen/producten uit de markt integreren binnen onze organisatie, zodat wij een goed advies kunnen geven richting onze klanten. Een onafhankelijk perspectief zorgt ervoor dat wij onze klanten een eerlijk en optimaal advies kunnen geven!

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool, maar lekker uit eten doe ik ook graag. Het allerbelangrijkste vind ik vooral genieten van mijn gezin, zij staan hoog in het vaandel!

Naar boven